Nieuwsberichten

 • De nieuwe boot!

  Geplaatst op 08 januari 2018

  Sinds kort hebben we een nieuwe boot! Het is een FF 65 (zie de foto's)!!!! De FF is een mooie kajuitjacht en wordt de vervanger van de Wii Fit (sniksnik..). De instructeurs in de Wii fit zullen omgeschoold worden en zullen de fijne kneepjes van de FF leren kennen. Hierna kan er met hartenlust gevaren worden in de nieuwe boot. De boot heeft echter nog geen naam. Deze zal gekozen worden tijdens de halfjaarcijfers-ALV. Weet je een leuke naam? Ieder lid mag namen voorstellen, door ze te mailen naar het bestuur. Ben benieuwd welke het wordt!

 • Instructeurskamp 2017

  Geplaatst op 20 november 2017

  Eind november trotseerden bijna 40 instructeurs de kou voor het jaarlijkse instructeurskamp

 • Schuitteam wint ODST 2017

  Geplaatst op 09 oktober 2017

  Op 7-8 oktober deden twee Schuitteams mee aan de Open Dutch Skiff Trophy. Na een weekend met moeilijke omstandigheden en spannende wedstrijden is het één van deze teams gelukt zege te vieren door met overmacht op de eerste plek te eindigen.

 • Toerzeilkamp 29 okt - 1 nov

  Geplaatst op 02 oktober 2017

  "Afgelopen weekend was het eerste toerzeilkamp, en helaas het laatste relaxciekamp. Hoewel er zaterdag weinig wind was, hebben we heerlijk naar de snackbar kunnen dobberen voor een traditionele 'koude kamp lunch'. S'avonds was er geen gebrek aan gezelligheid toen we met z'n allen onder het genot van bier en marshmallows een kampvuur konden stoken en spelletjes gingen spelen. Zondag was alweer de laatste dag, maar een knallende afsluiter was het wel, met een lekkere windkracht 5/6. Er is zelfs nog eigenhandig een Valk-trapeze gebouwd! Zondagavond kwamen we voldaan weer terug op de Schuit waar w...

 • RS500 Nederlands Kampioenschap 2017

  Geplaatst op 20 september 2017

  Van 15-17 september hebben 18 teams, waaronder drie van De Schuit, gestreden in het NK RS500 2017. Met 12 wedstrijden over drie dagen bleek dit een spannende strijd, waarin ook De Schuit zeer verdienstelijk is vertegenwoordigd!

 • NSK zeilen 2017

  Geplaatst op 15 september 2017

  Een nieuwe jaar betekent een nieuwe kans om wedstrijden te winnen - NSK zeilen 2017 Het jaar van het nieuwe bestuur 'Kantje Boord' is begonnen. Zoals jullie misschien al wel hebben gelezen of gehoord, wil dit bestuur meer wedstrijden gaan promoten! Zo hier de eerste: INSCHRIJVEN VOOR HET FANTASTISCHE NSK ZEILEN 2017 Het jaarlijkse Nederlands Studenten Kampioenschap Zeilen vindt plaats op 27, 28 en 29 oktober in Heeg. Dit jaar zal het evenement georganiseerd worden vanuit A.S.Z.V. Orionis in samenwerking met de Watersport Vereniging Heeg en we willen natuurlijk niets liever dan dat jullie er di...

 • Keukenverbouwing

  Geplaatst op 09 augustus 2017

  De keukenverbouwing was een succes! Lees hier een kort verslag

 • Bootjes flyers

  Geplaatst op 07 augustus 2017

  Bootjes bootjes bootjes

 • SLAK 2017 GUDSEKOPPIG

  Geplaatst op 15 juli 2017

  Dit jaar deed er weer een team van Schuiters mee aan het SLAK, lees hier het prachtige verslag van deze mooie wedstrijd!

 • Frieslandvakantie 2017

  Geplaatst op 14 juli 2017

  Friesland vakantie zonder Friesland? Lees hier een kort verslag.